Aktuellt

April 2021

Nu är påsken snart förbi, vi hoppas ni alla fått en fin påsk! Vi börjar skymta vårsolen emellanåt och håller tummarna för att våren ska bli solig och fin så att vi kan vara ute och njuta av vädret. Den tredje vågen verkar tyvärr hålla i sig och vaccineringen känns gå lite upp och ner, några av våra assistenter har fått sin första spruta (Hurra!) och med besked om kommande vaccinleveranser får vi hoppas att fler får möjlighet att vaccineras innan sommaren. Sommaren är på intåg och Jessica jobbar på för fullt med semesterscheman och sommarplanering.

Mars 2021

Det är nu redan mars och vaccineringen verkar ha kommit igång på riktigt. Det verkar tyvärr som att vi är i början av ännu våg av smittade vilket såklart känns tungt. Dock hör vi fler och fler som får möjlighet att vaccinera sig och vi hoppas att dom släpper på så att vi inom LSS också får möjlighet att boka tid också. Vi har försökt ta reda på om det kommer vara ett krav på intyg från anställda inom LSS men har fått olika svar. Vi har tagit fram ett intyg för säkerhetsskull så att vi är förberedda ifall det att kommer behövas.

Vi vill passa på att hylla våra anställda då vi tycker att ni gör en bra insats med att hålla ner smittspridningen på arbetsplatserna samt att ni hjälper till att stötta och täcka upp för varann i denna frustrerande situation. Fortsätt med det!

Januari 2021

Vi får många frågor om vi vet något mer om hur och när vaccinet kommer bli tillgängligt för oss. I dagsläget vet vi inget mer än vad ni gör, men så fort vi får veta något kommer vi såklart meddela er direkt. Tills dess får vi försöka hjälpas åt att hålla ut ett tag till!

Nytt år och nu går vi mot ljusare tider. Förhoppningsvis gäller det även coronan nu när vi fått vaccin. Enligt folkhälsomyndigheterna tillhör vi fas 2 som preliminärt kommer erbjudas vaccinering från februari. Vi håller tummarna att det går enligt plan utan fördröjningar. Läs gärna igenom vad som gäller på folkhälsomyndigheternas hemsida, det finns länkat på vår sida på FB.

070-589 19 24

Kontakta oss

1. Du kontaktar oss

Du tar kontakt med oss och beskriver med några rader vad du önskar att få hjälp med i formuläret intill. Att få en uppfattning om dina behov underlättar när vi återkopplar till dig.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka ett möte.

3. Vi träffas enligt överenskommelse

Efter överenskommelse träffas vi för att lära känna varandra och att vi ska förstå behoven ännu bättre för att därefter lägga en skräddarsydd plan.

Kontakta oss för att få reda på mer om vår assistans